– Visat att han har vad som krävs

Bild till nyheten – Visat att han har vad som krävs
Virgil van Dijk är imponerad av hur Curtis Jones har presterat i de senaste matcherna och uppmanar honom att fortsätta på den inslagna vägen.

Curtis Jones hade problem att få speltid i de allra första matcherna av säsongen 2021/22 men har nu startat i Liverpools fyra senaste matcher. I Champions League-matchen mot Porto överglänste han de flesta på planen när han var involverad i i princip allt som hände offensivt för The Reds.

20-åringen har verkligen tagit chansen när den kom. Virgil van Dijk är en av många som imponerats rejält av hans prestationer. 

– Jag är väldigt imponerad. Tyvärr blev Harvey (Elliott) skadad när han gjorde det så bra. Det var nog lite tufft för Curtis att se det eftersom han själv önskade att spela, men nu har han fått sin chans, säger Van Dijk till Liverpoolfc.com.

– Just nu är det många på mittfältet som gör det bra, Naby gör det bra, Oxlade gör det bra, så det är inte lätt att ta plats därute.

– I de senaste matcherna har han visat att han har var som krävs för att spela, han gör det mycket bra.

– Han är fortfarande ung, han lär sig fortfarande. Han har en fantastisk inställning. Nu måste han fortsätta. Detta är bara början för honom så han måste fortsätta att visa upp sig. Det allra svåraste med att vara en fotbollsspelare är att prestera kontinuerligt, så det är utmaningen för honom nu. 


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer