Lånekollen: Ojrzynski straffräddare

Bild till nyheten Lånekollen: Ojrzynski straffräddare
Nio av de utlånade spelarna fick speltid i helgen.

I the Championship var det en kvartett av utlånade Liverpoolspelare som fick speltid under helgen som gick.

Ben Davies startade för Sheffield United i en bortamatch mot Bournemouth. Serieledarna blev för tunga för "Blades" som förlorade med 2-1. Davies spelade 90 minuter.

Sepp van den Berg spelade hela matchen när Preston och Queens Park Rangers bjöd på en målrik tillställning i lördags. QPR vann matchen med 3-2.

Mittfältaren Leighton Clarkson var även han involverad i en 3-2-förlust. När Blackburn mötte Huddersfield fick Clarkson hoppa in med 12 minuter kvar att spela men han lyckades inte hjälpa "Rovers" att få med sig poäng från matchen.

Sheyi Ojo och Millwall bortabesegrade Barnsley med ett mål mot noll. Ojo tog plats till vänster i anfallet från start och lämnade planen efter 70 minuters spel.

Det blev ingen speltid för mittbacken Rhys Williams som satt på bänken i 90 minuter när Swansea spelade 0-0 mot Derby.

Lägre ned i divisionerna, mer specifikt i League Two, blev det en intetsägande helg för Paul Glatzel och Jake Cain som inte fanns med i Tranmere respektive Newports trupp.

I Skottland tog Ben Woodburns Hearts tre nya poäng genom att besegra Motherwell med 2-0. Walesaren startade matchen och blev utbytt med drygt tjugo minuter kvar att spela.

Luis Longstaff kom in från bänken och fick 20 minuters speltid för skotska QPR som spelade 1-1 mot Montrose.

De båda målvakterna Vitezslav Jaros och Jakub Ojrzynski stod för fina prestationer i helgen. Jaros höll nollan för St. Patricks i Irländska högstaligan medan Ojrzynski räddade en straff i Caernarfons 1-1-match mot Penybont i walesiska Premier League.

Ytterbacken Anderson Arroyo fick 90 nya minuter när Mirandes förlorade mot Burgos med 1-0 i den spanska andraligan.

Källa: Liverpool.no