– Vill göra Sir Roger stolt idag

Bild till nyheten – Vill göra Sir Roger stolt idag
Jürgen Klopp tar chansen att ytterligare hylla Roger Hunt i matchprogrammet inför matchen mot Manchester City.

Tidigare i veckan gick Roger Hunt, Liverpools näst bäste målskytt genom tiderna, bort efter en längre tids sjukdom. 

Inför dagens match mot Manchester City kommer spelare, ledare och publik sluta samman i en minuts applåder för att hylla Sir Roger. 

"Inför matchen kommer vi avsätta en stund för att hylla en person som är en starkt bidragande faktor till att tillställningar som den idag betyder så mycket som den gör för Liverpool Football Club. Sir Roger Hunt, som gick bort denna vecka, var en sann jätte för den här klubben," skriver Jürgen Klopp i matchprogrammet enligt Liverpoolfc.com.

"Sedan jag kom till Liverpool har jag försökt att lära mig så mycket som möjligt om människorna som byggt den här institutionen med sin talang, inställning, personlighet och framgångar. Legendarerna vars axlar vi sitter på idag."

"Sir Roger är en person vars prestationer kan jämföras med andra legendarer men inte toppas. Hans mål lyfte Bill Shanklys lag till högstaligan och därefter till ligatitlar och FA-cuptiteln."

"Han satte standarden med sitt sätt att spela. Hans talang matchades av en attityd som var att jobba hårdare än någon annan, han gjorde allt för att hjälpa sitt lag och sina lagkamrater."

"Allt jag har hört från de som minns honom som spelare säger mig att han hade passat perfekt in i vårt lag. Jag hoppas att all kärlek och uppskattning får hans familj att känna sig tillfreds. Jag hoppas att de förstår varför Liverpoolsupportrarna valt att hylla honom som Sir."

"Jag läste ett citat av honom där han sa att det faktum att den hyllningen kom från the Kop betydde mer än om den hade kommit från någon annan organisation."

"Vi kommer att minnas och hylla honom och därefter ska vi försöka att spela på ett sätt som hade gjort honom stolt: osjälviskt, beslutsamt och äventyrligt."


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer