Salah ser till De Bruynes förhandlingar

Bild till nyheten Salah ser till De Bruynes förhandlingar
Mohamed Salah sägs vara inställd på att stanna i Liverpool men förvånas över att kontraktsförhandlingarna inte gått smidigare.

I somras förlängde Liverpool kontrakten med en mängd storstjärnor: Virgil Van Dijk, Jordan Henderson, Fabinho, Trent Alexander-Arnold, Alisson och Andy Robertson fick alla nya avtal.

Nu är klubbens huvudsakliga fokus att komma överens med laget kanske allra största stjärna i form av Mohamed Salah. Rapporter gör gällande att de är beredda att göra anfallaren till den bäst betalde spelaren i klubbens historia samtidigt som de inte vill rucka allt för mycket på den nuvarande lönestrukturen i truppen.

The Athletic skriver nu att Salahs önskan är att stanna i Liverpool men att spelaren har noterat hur smärtfritt förhandlingarna mellan Manchester City och Kevin De Bruyne gick när det var dags för den belgiska mittfältsstjärnan att förlänga sitt kontrakt.

De skriver vidare att Salah känner att han ännu inte nått sin toppnivå och att Liverpool är motvilligt inställda till att betala vad Salah känner att han förtjänar med tanke på vilken påverkan det kan komma att ha i framtida förhandlingar.

Idag tjänar Salah £200 000 i veckan medan De Bruyne med sitt nya avtal tjänar £385 000 i veckan.

The Athletic jämför Salahs situation med Mookie Betts i Boston Red Sox, basebollaget som precis som Liverpool ägs av Fenway Sports Group. De skriver att Betts inte fick förlängt med Red Sox då FSG beslutade att ett nytt kontrakt riskerade att få lönerna i truppen att eskalera utom kontroll.


15 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer