– Kan inte sätta ord på det

Bild till nyheten – Kan inte sätta ord på det
Jordan Henderson gjorde mot Porto sitt 400:e framträdande för Liverpool och har svårt att förklara hur mycket det betyder för honom att få dra på sig den röda tröjan inför varje match.

Liverpool gjorde som de gjort flera gånger förut på Estadio Do Dragão, nämligen körde över Porto. Matchen slutade 5-1 till The Reds som nu står på sex inspelade poäng efter två omgångar av Champions Leagues gruppspel.

Lagkapten Jordan Henderson är nöjd med lagets prestationer så här långt men understryker att ingenting är avgjort i gruppen ännu.

– Jobbet är verkligen inte slutfört ännu. Vi har fyra matcher kvar att spela i en väldigt tuff grupp, men vi har gjort två bra insatser mot Milan och nu mot Porto. Vi har gjort det bra och fått med oss resultaten vi förtjänat. Det är en bra start, men det är långt ifrån över, säger mittfältaren enligt Liverpoolfc.com.

– Vi är besvikna över att vi släppte in ett mål ikväll, jag tycker att vi var dominanta matchen igenom så det är en liten besvikelse att vi släppte in målet, men samtidigt tycker jag att vår insats i det stora hela var bra. Vi gjorda några fina mål. Vi måste vara nöjda eftersom det här är en tuff plats att komma till.

Curtis Jones var en av planens bästa spelare och var involverad i det mesta som hände för Liverpool i offensiven.

– Curtis har varit fantastisk. Jag vet att han på pappret är ung men det känns som att han varit en del av A-laget i många år nu. Han har kommit in bra i laget och blivit väldigt mogen. Under de senaste veckorna har vi verkligen sett vilken duktig spelare han är, säger Henderson.

– Han har behövt ha lite tålamod under inledningen av säsongen men han har kommit in nu och gjort det fantastiskt bra. Man ser att han har vad som krävs för att bli en spelare av högsta klass. Han gör det väldigt bra för att hjälpa laget, men jag tycker inte endast det var han som stack ut idag, lagets insats i det stora hela var väldigt bra.

Matchen mot Porto var speciell för Hendersons del då det var hans 400:e framträdande för Liverpool.

– Jag kan inte sätta ord på det, jag får fortfarande en särskild känsla varje gång jag drar på mig tröjan. Jag försöker att ge allt för den här klubben varje dag. Det är en ära att få dra på mig tröjan inför varje match, jag tar det verkligen inte för givet. Att ha gjot det 400 gånger är ganska speciellt. Men jag känner att jag fortfarande har mycket att bidra med till den här klubben och förhoppningsvis kan jag göra många fler framträdanden framöver.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer