Storträff Syd blev en succé!

Bild till nyheten Storträff Syd blev en succé!
Resultatet till trots så blev det en fantastisk Storträff i Malmö under lördagen. Jamie Webster underhöll med fantastisk musik och stämningen var som hämtad från The Kop. Alla vi som var med och arrangerade träffen vill framföra ett stort tack till er som var på plats!

Det var verkligen helt underbart att äntligen kunna träffas igen och se Liverpool tillsammans och även om resultatet till syvende och sist inte blev vad vi hoppats var det en dag som annars från början till slut bjöd på glädje och massvis med härlig energi. 

Redan från lunchtid var O'Learys mer eller mindre fyllt till bredden och vi fick såklart en smakstart på dagen när Bruno Fernandes skickade en straff till månen på Old Trafford.

Jamie Webster stod sen för otrolig underhållning och när det väl började närma sig matchstart var det nog inte bara på undertecknad som nackhåren reste sig. Oj, vilket tryck och stämning det var! 

Våra vänner på SamDodds var också på plats och det såg ut att vara en hel del som passade på att piffa upp höstgarderoben nere hos dem med. 

Vi tackar såklart SamDodds och alla andra samarbetspartners för att de är med och möjliggör de här träffarna. Och till O'Learys som gladeligen öppnar dörrarna för oss. 

Jag vill också passa på att tacka alla som var där för lyhördheten kring de få restriktioner vi trots allt ändå behövde förhålla oss till. O'Learys var väldigt imponerade med att det ändå gick så bra som de gjorde. Nu hoppas vi att vi kan ta ännu en träff längre fram under säsongen där alla restriktioner är helt borttagna och vi kanske kan festa ännu mer tillsammans. Och framförallt kanske då kröna kvällen med tre poäng också. 

Men allt som allt hade vi en fantastisk dag och vi kommer såklart att börja planera för nästa träff snart igen. 

Tack för att ni var med och gjorde dagen underbar!


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer