Klopp: Fantastiska nyheter

Bild till nyheten Klopp: Fantastiska nyheter
Jürgen Klopp har kommenterat nyheten som kom tidigare i veckan om att Anfield kommer att utökas med ytterligare 7000 platser.

I onsdags meddelade Liverpool FC att de kommer att bygga ut Anfield så att kapaciteten ökar till mer än 61 000. Om allt går enligt plan kommer projektet att vara slutfört inför säsongen 2023/24.

Jürgen Klopp ser fram emot att få välkomna ännu fler supportrar till Anfield.

– Jag är väldigt glad. Jag hoppas verkligen att det står klart i tid. Vad sa de? 2023/24? Jag kommer verkligen att ligga på dem för att de ska vara klara då, säger Klopp till Liverpoolfc.com. 

– Nu kommer vi ha en trevlig tillställning där vi inleder byggprocessen. Jag kommer att vara där, det kommer vara en fin stund men det kommer vara ännu härligare när allt är klart. Det är mycket jobb att göra men vad jag verkligen gillar med den här klubben är att vi nu jobbar mycket för framtiden också. 

– Då och då får våra ägare kritik för diverse saker, men vi ska inte glömma att de har gett oss en större arena redan och nu adderar ytterligare 7000 platser. Det är fantastiska nyheter för klubben inför framtiden. 

– Att ge ytterligare 7000 personer möjligheten att se detta otroliga fotbollslag är fantastiskt, dessutom kommer det att bli väldigt snyggt, det såg vi efter att den förra läktaren blev större. 

– Det är bra, riktigt bra. Jag är taggad. Det blir en jobbig väntan, nu när jag vet att det blir av så hade jag önskat att det var klart imorgon!


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer