Trent redo för spel mot Brentford

Bild till nyheten Trent redo för spel mot Brentford
Jürgen Klopp har gett en skadeuppdatering gällande sex spelare inför lördagens match mot Brentford.

På lördag är det en bortamatch mot Brentford som väntar för Liverpools del. Jürgen Klopp har i en intervju med Liverpoolfc.com kommenterat statusen för ett gäng spelare inför matchen.

– Trent (Alexander-Arnold) var aldrig skadad, han var lite sjuk. Han är tillbaka i träning, han tränade igår och allt var som vanligt, säger tysken.

– Neco (Williams) gjorde sina första moment i lagträning i förrgår. Han kommer att träna idag och om han känner sig 100 procent så får vi se hur vi hanterar det.

– När det gäller James (Milner) så var det en lite liknande situation som för Trent, så han borde ha återhämtat sig. Jag såg honom springa runt här och ingen har sagt någonting till mig, så han borde vara i lagträning idag. Naby (Keita) kommer troligtvis inte att vara det, det är ingenting allvarligt men vi måste vänta tills smärtan lägger sig. Vi får se. 

– Thiago har ingen chans att komma till spel. Bobby (Firmino) har tränat i två eller tre dagar, så han är aktuell igen. Vi har använt han som en joker på träning, men nu kommer han att vara tillbaka i normal träning och sedan får vi fatta ett beslut kring huruvida han reser med oss eller inte. Vi får se till Brentford-matchen, men mot Porto är han tillbaka till 100 procent.

Lördagens match mot Brentford har avspark klockan 18:30. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer