– Viktig cup för oss unga spelare

Bild till nyheten – Viktig cup för oss unga spelare
Caoimhin Kelleher har fina minnen från Ligacupen och ser det som en turnering som är till stor hjälp för unga spelare som kämpar för att få speltid.

2019 fick Caoimhin Kelleher göra sin A-lagsdebut för Liverpool när han spelade mot MK Dons i Ligacupens tredje runda och i den efterföljande omgången blev han straffhjälte mot Arsenal. 

Ikväll drar 2021/22 års upplaga av Ligacupen igång och den unge irländaren kommer att få chansen från start.

– Jag är väldigt taggad på att få göra min första start för säsongen. Jag tror att vi alla ser fram emot matchen. Det blir en bra utmaning som vi verkligen är taggade för, säger Kelleher till Liverpoolfc.com.

– Jag spelade några matcher i den här turneringen för två säsonger sedan och har bra minnen därifrån. Jag gjorde min debut i den här turneringen. För mig är det en turnering som jag verkligen gillar att spela i och jag ser fram emot att göra det igen.

– Hela truppen är motiverade för att gå för en seger. Vi vill vinna varje titel vi kan, så vi ser fram emot matchen och vill skapa nya minnen.

Sedan debuten mot MK Dons har Kelleher tagit stora kliv i sin utveckling och är idag andramålvakt bakom Alisson.

– Jag har lärt mig mycket. Min debut och den första matchen på Anfield, det är upplevelser som verkligen stod ut, jag lärde mig mycket från dem. Därefter har jag spelat några fler matcher. Det handlar mycket om hårt arbete. Jag analyserar matcherna och jobbar varje dag på träning för att utvecklas. Jag är tacksam över att jag får chanser att visa att jag har blivit bättre.

– Ligacupen är en viktig turnering för oss unga spelare eftersom vi har chansen att få speltid. Det betyder allt om vi är involverade och vi vill vinna, vi kommer ge allt när vi väl får chansen för att visa att vi är redo att spela i fler matcher. 

– Runda tre i Ligacupen kanske inte är den mest spännande matchen för fansen, men för mig var det nog den största matchen i mitt liv. Det är sådan enorm konkurrens mellan spelarna så när man väl får chansen att spela är det väldigt härligt. 

Ikväll är det Norwich som står för motståndet på bortaplan.

– Det blir en tuff utmaning. Vi har mött dem i Premier League, de visade att de är ett bra lag som kunde ge oss problem. Vi måste se tillbaka på den matchen och lära oss av den och sedan kan vi förhoppningsvis leverera en fin insats och ta oss vidare.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer