– Härligt att göra mål igen!

Bild till nyheten – Härligt att göra mål igen!
Matchvinnaren Jordan Henderson var mycket nöjd över det faktum att han med ett mål kunde säkra en Liverpoolseger mot AC Milan hemma på Anfield.

Liverpool och AC Milan bjöd på en händelserik match när de båda lagen inledde sina respektive Champions League-säsonger, men i slutändan var det The Reds som välförtjänt lämnade planen med tre poäng i ryggsäcken.

Lagkapten Jordan Henderson var den som avgjorde matchen.

– Ja det känns väldigt härligt att göra mål igen! Det var ett tag sedan, konstaterade mittfältaren i en intervju med Liverpoolfc.com efter slutsignalen.

– Det är alltid kul att göra mål och om jag spelar lite högre upp i planen så känner jag att jag måste bidra med lite fler mål, så det var skönt att få skriva in sig i målprotokollet och göra det avgörande målet.

Liverpool öppnade matchen urstarkt och tog ledningen tidigt, men precis innan halvtid vände gästerna till en ledning. I den andra halvleken var det dock återigen hemmalaget som var det klart bättre laget igen och mål från Mohamed Salah och Henderson räckte till en seger.

– Det var en bra match. Det var lite fram och tillbaka, jag tror att det var en rolig match att se på som neutral. Det var fantastiskt att ha supportrarna tillbaka för en Europakväll på Anfield, i slutändan blev det en fantastisk match, fortsatte Henderson.

– Jag tycker att vi presterade bra i majoriteten av matchen men under de sista 10-15 minuterna av den första halvleken så slarvade vi lite och blev straffade med två mål. Vi var besvikna när vi gick in till omklädningsrummet men vi gick igenom lite detaljer som vi kunde ta med oss till den andra halvleken och grabbarna gick ut på planen och presterade otroligt bra, vi är nöjda.

– Det här var väldigt viktigt. Det var första matchen och man vill alltid ta tre poäng, särskilt på hemmaplan. I 70-75 minuter presterade vi riktigt bra och vi måste bara lära av perioden på 10-15 minuter för att se till att det inte under allt för ofta, för på den här nivån blir man straffad.

– Det blev lite tuffare än vad det hade behövt vara, men Milan ska ha beröm. De är ett bra lag, de har duktiga spelare och när man inte riktigt är påkopplad i perioder så blir man straffad på den här nivån. Men jag tycker att vi reagerade bra i den andra halvleken och hittade en väg till två mål och en seger.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer