– Vet hur hårt vi måste jobba

Bild till nyheten – Vet hur hårt vi måste jobba
Alisson Becker är inställd på en tuff kamp när Leeds står för motståndet i eftermiddag.

Det har blivit dags för Liverpool att spela Premier League-fotboll igen efter ett två veckor långt landslagsuppehåll. The Reds ska försöka bygga vidare på de tre inledande matcherna som inbringade sju poäng. 

– Jag tycker att vi har gjort det ganska bra. Det finns mycket att förbättra, men vi spelar redan bra fotboll, vi har haft några riktigt bra stunder i matcherna. 

– Vi kanske måste få till lite mer konsekvens i vårt spel, men jag tror att det kommer under säsongens gång. Jag tycker att vi har gjort det bra, samtidigt är det lite för tidigt för att prata om det. Premier League är alltid tuff och de andra lagen blir starkare. 

– Det är alltid tufft att möta alla lag i ligan, men jag känner att vi ligger bra till. Under den första månaden spelade vi endast tre matcher vilket vi inte är vana vid. Vi är vana vid att spela fler matcher. 

– Vi använder tiden till att träna. Det är bra, men jag gillar när det blir lite mer hektiskt, när man spelar match efter match. Det hjälper en att komma i bättre matchform. 

Nu väntar sju matcher på 21 dagar för Liverpool då både Champions League och Ligacupen startar.

– Ja, ibland klagar vi på spelschemat men vi älskar att spela, säger Alisson.

– Vi älskar att spela i Champions League, Premier League, i alla turneringar. Det är också bra att managern får chansen att använda sig av hela truppen. Därför måste alla vara redo och i bra form.

I eftermiddag väntar en bortamatch mot Marcelo Bielsas Leeds.

– De två matcherna mot dem förra säsongen var tuffa. De är ett bra lag som spelar med en väldig intensitet. De är ett lag som arbetar tillsammans på planen både offensivt och defensivt. 

– Vi fick slita hårt i förra matchen mot dem och det var inte lätt att få med sig en poäng. Vanligtvis vill vi ha tre poäng men med tanke på hur tufft det var så var en poäng bra. Nu ska vi åka dit med inställningen att vi ska vinna, men vi vet hur hårt vi måste jobba för att slå dem oavsett om vi spelar hemma eller borta.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer