Klopp redo för tempohöjningen

Bild till nyheten Klopp redo för tempohöjningen
Liverpool ska spela sju matcher inom loppet av 21 dagar med start på Elland Road mot Leeds. Jürgen Klopp ser fram emot att matcherna kommer att dugga tätt.

Innan landslagsuppehållet spelade Liverpool tre Premier League-matcher med en vecka mellan varje match. En full träningsvecka inför varje match är nu ett minne blott för The Reds som kliver in i en hektisk period då både Champions League och Ligacupen drar igång.

Söndagens match mot Leeds är den första av tre matcher inom loppet av en vecka. På onsdag väntar AC Milan hemma på Anfield och nästa helg är det en hemmamatch mot Crystal Palace som gäller. Därefter ska de spela fyra matcher på 15 dagar. 

Det blir en rejäl tempohöjning på säsongen för Liverpool, men Jürgen Klopp ser bara positivt på det. I en intervju får han frågan om han kommer att behöva nyttja hela sin trupp framöver för att klara av det intensiva matchandet.

– Absolut. Och som ni vet så är vi Liverpool vilket innebär att alla förväntar oss att vinna varje match, säger Klopp till Liverpoolfc.com i en intervju som återges av Thisisanfield.com.

– Vi kommer att använda varje energikälla vi har för att få med oss så bra resultat som möjligt. Jag ser faktiskt fram emot det. Vi hade en lång sommar, en lång försäsong, nu har vi spelat tre matcher med en veckas vila mellan varje. Nu, kom igen, vi är vana att spela var tredje dag.

– Vi ville verkligen nå till Champions League och nu ska den turneringen dra igång, det är bara härligt. 


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer