Rykte: Vill köpa Bellingham nästa sommar

Bild till nyheten Rykte: Vill köpa Bellingham nästa sommar
Jude Bellingham sägs vara så pass intressant för Liverpool att de är beredda att slå sitt transferrekord för att köpa loss honom nästa sommar.

Trots att transferfönstret nyligen stängde fortsätter det att uppkomma spekulationer och rykten i brittisk press om framtida övergångar. 

En spelare som ryktas till Liverpool är Borussia Dortmunds Jude Bellingham. Det är the Daily Star - värt att tänka på är att det är en källa vars uppgifter inte brukar vara av det trovärdigaste slaget - som skriver att Jürgen Klopp är så pass imponerad av mittfältaren att han ser honom som en prioritetsvärvning nästa sommar.

Liverpool hävdas vara beredda att betala £80M för att säkra 18-åringens tjänster, vilket innebär att de är redo att slå sitt transferrekord då £75M är de mesta de betalat tidigare, det gjorde de när de köpte loss Virgil van Dijk från Southampton.

Lokaltidningen Echo har kommenterat dessa uppgifter och konstaterar att Liverpool länge har beundrat Bellingham men att det är på tok för tidigt att säga att klubben är redo att agera nästa sommar. De skriver att Liverpool, Manchester United, Manchester City och Chelsea alla förväntas vara intresserade den dag då Bellingham görs tillgänglig på marknaden.

Trots sin unga ålder har Bellingham redan gjort 51 framträdanden för Dortmund och på dessa har han levererat fem mål och sju assist. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer