Lånekollen: Van den Berg målskytt igen

Bild till nyheten Lånekollen: Van den Berg målskytt igen
Sepp van den Berg har hittat in i ett ministim när det gäller målskyttet. I Prestons seger hittade han nätet för andra matchen i följd.

Den unge försvarsspelaren Sepp van den Berg trivs som fisken i vattnet i Preston North End. Han spenderade andra halvan av säsongen i klubben och alla inblandade parter var måna om att förlänga lånet över säsongen 2021/22.

I tisdags öppnade han målkontot på professionell nivå när han fastställde slutresultatet till 4-2 i segern mot Morecambe i Ligacupen. När Preston igår besegrade Swansea med 3-1 hittade nederländaren nätet igen. Vid underläge 0-1 mötte han ett inlägg från vänsterkanten med ett distinkt avslut som hittade in i mål vid den bortre stolpen.

På annat håll i the Championship spelade Ben Davies 90 minuter för Sheffield United i en 0-0-match mot Luton Town och Leighton Clarkson fick en timmes speltid för Blackburn som spelade 1-1 mot Middlesbrough.

I League Two fick Paul Glatzel spela 55 minuter för Tranmere Rovers som förlorade bortamatchen mot Scunthorpe United med 1-0.

I Skottland fick Ben Woodburn debutera för Hearts och hjälpte sitt lag till en 2-0-seger mot Dundee United. Han fick kliva av efter dryga timmens spel.

I St Patricks Athletic klev målvakten Vitezslav Jaros fram som straffhjälte i en cupmatch mot Cork City.

En annan målvakt, Jakub Ojrzynski, spelade hela matchen för Caernarfon Town som tvingades avsluta en förlustmatch mot Newtown med tio man i walesiska Premier League.

I Spanien kom Anderson Arroyo in från bänken sent i Mirandes 2-1-förlust mot Sporting Gijon i andraligan.

Källa: Liverpoolfc.com.