– Vi är besvikna

Bild till nyheten – Vi är besvikna
Harvey Elliott var inte nöjd med att endast ha fått med sig en poäng i 1-1-matchen mot Chelsea.

Liverpool fick spela med en man mer än Chelsea i andra halvlek efter att Reece James blivit utvisad i samband med straffsituationen som ledde till de rödas kvitteringsmål, men de kunde inte hitta någon väg till ett segermål.

– Det var inte vår dag. Vi gjorde vad vi kunde, vi gav 100 procent och tyvärr slutade det oavgjort, sa en besviken Harvey Elliott till Liverpoolfc.com efter slutsignalen.

– Stämningen är inte på topp i omklädningsrummet eftersom vi ville vinna mot tio man. Chelsea är självklart ett klasslag, de kämpade in i det sista och det var svårt att hitta in bakom dem, de ska ha beröm för det. Det var inte riktigt vår dag, vi får reflektera över det här nu och sedan ge allt igen mot Leeds.

18-årige Elliott gjorde mot Chelsea sin andra raka start. Han känner att han hittat in i laget på ett bra sätt.

– Det är inte så svårt när man spelar i ett Liverpoollag likt detta som är fullt av klasspelare, man försöker att kopiera vissa saker som de gör. Idag var det tufft fysiskt, men det var eftersom vi mötte ett riktigt bra lag. Man behövde vara hundraprocentig i försvarsarbetet och sedan ställa om till offensiven. 

– Att det blev oavgjort är inte hela världen, men vi ville såklart vinna. Chelsea är ett bra lag och att få starta mot dem, spela 90 minuter, det är en dröm som går i uppfyllelse. Särskilt inför Anfieldpubliken. Vi är bara besvikna över att inte ha fått med oss alla tre poäng.

– Jag försöker ta vara på varje chans jag får. Jag fick tio minuter mot Norwich sedan fick jag min första start mot Burnley. Jag tar det steg för steg och är tacksam varje gång jag får chansen. Jag är tacksam för att tränarna tror på mig. När man väl är ute på planen måste man bara försöka fokusera på sitt spel och ge allt. 

– Det är varje pojkes dröm att spela inför ett fullsatt Anfield i den röda tröjan. Jag vill bara ge 100 procent för klubben och löpa tills jag stupar. Tyvärr kunde vi inte ta tre poäng idag.

– Att vi undvek en förlust är alltid bra. Det är en poäng till samlingen, förhoppningsvis kan vi ta tre mot Leeds. Att vi hamnade i underläge men lyckades ta oss tillbaka visar på bra inställning hos spelarna. Jag är stolt över mina lagkamrater, laget och publiken. Jag önskar supportrarna en säker hemresa, jag vet att många reser från olika platser i England för att komma och se oss spela, vi är tacksamma för det - publiken är vår tolfte spelare.

– Det är en dröm för mig att spela inför dessa supportrar och jag ville ge allt för laget och för supportrarna, avslutar Elliott.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer