Första målet för Van den Berg

Bild till nyheten Första målet för Van den Berg
Utlånade Sepp van den Berg hjälpte sitt Preston vidare i ligacupen med sitt första mål på professionell nivå.

19-årige Sepp van den Berg är inne på sin andra lånesejour med Preston North End efter att ha imponerat under våren. Han har fått stort förtroende under inledningen av denna säsong och fick starta i ligacupmatchen mot Morecambe. 

Den unge försvarsspelaren har spelat mycket som högerback i Preston, men igår ombads han spela i sin föredragna roll som mittback. Matchen blev en målrik historia som slutade i en 4-2-seger för Preston. 

Van den Berg lär minnas matchen länge då han slog till med sitt första mål någonsin på seniornivå. Med drygt tio minuter kvar att spela dök nederländaren upp vid den bortre stolpen och sköt in målet som definitivt säkrade segern.

– Äntligen! Jag hade hoppats att göra mitt första mål förra säsongen, men nu har jag gjort det, sa han till Lacashire Post efter matchen. 

– Förhoppningsvis kan jag göra många fler framöver. Det hade varit kul att vänja sig vid känslan av att supportrarna firar tillsammans med en. Att jag spelar regelbundet nu och till och med gör mål, det kommer jag ta med mig framöver och förhoppningsvis fortsätta på samma spår. 

Vilka Preston får möta i ligacupens tredje omgång bestäms under lottningen senare ikväll, då kommer även Liverpool finnas med i lottskålen.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer