Klopps favoritögonblick mot Burnley

Bild till nyheten Klopps favoritögonblick mot Burnley
Det var en särskild händelse i matchen mot Burnley som gladde Jürgen Klopp extra mycket.

Lördagens match mot Burnley var verkligen en speciell sådan, inte bara var det säsongens första hemmamatch - det var första gången Anfield var fullsatt sedan coronapandemin tog ett grepp om världen i mars 2020.

The Reds bjöd supportrarna på en fin insats som räckte till en trygg 2-0-seger efter mål av Diogo Jota och Sadio Mané. I intervjuer efter matchen har flera spelare pratat om hur speciellt det kändes att äntligen få välkomna publiken tillbaka. Jürgen Klopp instämmer.

– Det var fantastiskt, jag var väldigt taggad. Jag tror inte att mina känslor skiljde sig så mycket från Harvey Elliotts trots att jag är fyra decennier äldre! Mycket äldre, samma känslor, säger Klopp enligt Liverpoolfc.com.

– Mitt favoritögonblick var, eftersom jag inte hört det på så länge, när publiken vrålade när domaren blåste igång matchen. Jag hade definitivt blivit rädd om det inte var för att stötta just oss. Det var väldigt härligt.

– Jag visste inte att jag hade saknat det eftersom jag hade glömt bort det, vilket kanske är normalt efter 529 dagar, men att få höra det igen var otroligt och det gav mig en extra push, inte för att jag behövde det, men jag tog vara på det.

Harvey Elliott har varit rubrikernas man efter sin fina prestation i vad som var hans första Premier League-start. I intervjun fick Klopp en fråga om han gav den unge spelaren ett särskilt pep-talk inför matchen.

– Nej, egentligen inte. Harvey har sett ut som en äkta Liverpoolspelare ända sedan han kom tillbaka från Blackburn och försäsongen drog igång. Så är det.

– Ja, han är 18 år, ja, det finns fortfarande mer att hämta. Det är sant, men han har redan så mycket kvaliteter vilket jag är mycket glad över.

– Vi har mer av privata samtal, fotbollssnacket sköter vi i samband med träningarna där vi pratar om vad vi måste göra: "i den positionen ska du göra så och när detta händer ska du vara här." Utöver det har vi inte haft några andra samtal, allt annat är privat.

– Jag är bara glad att se honom njuta av sin tillvaro för tillfället.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer