Video: Klopp efter segern

Bild till nyheten Video: Klopp efter segern
Jürgen Klopp reflekterade bland annat över Anfieldpubliken, Harvey Elliott och ytterbackarnas insats när han mötte pressen efter trepoängaren mot Burnley.

Diogo Jota och Sadio Mané såg med varsina mål mot Burnley till att Liverpool tog sig upp på sex poäng efter två spelade Premier League-matcher.

Matchen mot Burnley var speciell med tanke på att publiken var tillbaka i full kraft för första gången på 529 dagar. Jürgen Klopp kände verkligen av stämningen.

– Alla såg fram emot den här fotbollsfesten och jag tror inte det är någon som åker härifrån besviken, alla våra drömmar gick i uppfyllelse idag när det gäller stämningen. Det var helt klart den bästa stämningen vi haft under en 13:30-match, sa Klopp på sin presskonferens efter segern enligt Liverpoolfc.com.

– Matchen var också ganska speciell. Burnley är Burnley och Burnley skapar problem för dig. Burnley skapade problem för oss. Men vi gjorde en bra match och kunde ha gjort fler mål. 

Harvey Elliott fick göra sin första Premier League-start för Liverpool och imponerade rejält.

– Harvey var en del av vår insats. Alla vill prata med mig om Harvey och jag kan verkligen förstå det - när en 18-årig grabb spelar så här moget så kan jag verkligen förstå varför alla ställer frågor, men jag är inte förvånad att han spelade så här. Det är precis så han har tränat nu i sex eller sju veckor sedan han kom tillbaka från utlåningen. Ja, han var riktigt duktig.

Både Kostas Tsimikas och Trent Alexander-Arnold var högst delaktiga i segern. Tsimikas assisterade Diogo Jota till 1-0 och Alexander-Arnold assisterade Sadio Mané till 2-0.

– Båda ytterbackarna gjorde en bra match. Båda var riktigt bra. Kostas slog inlägget och Trent spelade en fin skruvad passning till Sadio. Det var en bra match. 

– Jag tror att alla tycker att våra ytterbackar gjorde en bra match och det innebär också att de var bra defensivt i en match som är svår ur ett defensivt perspektiv. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer