– Vi har saknat er galet mycket

Bild till nyheten – Vi har saknat er galet mycket
I matchprogrammet till matchen mot Burnley fokuserar Jürgen Klopp på supportarna och det faktum att de återigen kan fylla Anfields läktare.

Idag klockan 13:30 kommer Anfield vara fullsatt för första gången sedan i mars 2020. 

"Välkomna tillbaka till Anfield för vår Premier League-match mot Burnley," inleder Jürgen Klopp i sin text i matchprogrammet.

"Ni anar inte hur skönt det känns att skriva det. Välkomna tillbaka! Ett fullsatt Anfield. En full bortasektion. Fotbollen är tillbaka och det är underbart."

"Förra veckan mot Norwich var en lärorik upplevelse för oss, vi startade inte matchen bra och jag är säker på att det delvis berodde på att vi alla anpassade oss till den 'nya' miljön när läktarna återigen är fullsatta."

"Det var till stor hjälp att vi kunde spela de två träningsmatcherna på hemmaplan innan säsongen startade så att vi kunde vänja oss lite, men ingenting kan jämföras med när det är på riktigt, vilket det är idag."

"Dynamiken kommer vara annorlunda idag också eftersom att Burnley kommer ha sina supportrar på plats, det ger ett annorlunda läge."

"Vi har styrkan och tron som behövs för att göra den här säsongen väldigt speciell. Men det som gör den här platsen speciell är uppskattningen av en resa. En vän till mig som är närmare supporterkulturen än mig sa att människor inte håller på Liverpool för att de är 'glory hunters', utan eftersom de är 'journey hunters'. Jag älskar det."

"Vår 2021/22-resa är inledd och vi bör njuta av varje sekund av den. Inte för att vi med säkerhet kan säga att vi kommer uppnå framgångar, men eftersom vi kan jaga det tillsammans som ett kollektiv."

"Det känns som ett nytt äventyr, det är en fantastisk känsla efter så här lång tid ifrån varandra. Välkomna tillbaka - vi har saknat er galet mycket."

Källa: Liverpoolfc.com.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer