Lånekollen: Självmål av Van den Berg

Bild till nyheten Lånekollen: Självmål av Van den Berg
Sepp van den Berg, Paul Glatzel och Anderson Arroyo fick speltid för sina respektive lag tidigare i veckan.

Sepp van den Berg är tillbaka i Preston där han spenderade andra halvan av förra säsongen. Igår gjorde han sin tredje raka start när Preston mötte Huddersfield på bortaplan.

Den unge mittbacken, som i Preston använts mest som högerback, stod för en solid insats innan han blev olycksfågel med kvarten kvar att spela då han satte bollen i eget mål när han försökte hindra Duane Holmes att komma till avslut - målet blev dessvärre avgörande då det var matchens enda.

I League Two inledde anfallaren Paul Glatzel på bänken för Tranmere Rovers som ställdes mot Swindon Town. Vid ställningen 0-0 med 18 minuter kvar att spela byttes han in, men lyckades inte hjälpa sitt lag till ett segermål. Matchen slutade mållöst.

Den nästintill bortglömde ytterbacken Anderson Arroyo fick även han speltid tidigare i veckan, även om det bara blev en minut efter ett sent inhopp på tilläggstid i Mirandes 0-0-match mot Malaga. Framträdandet var hans första i den spanska andraligan.

Källa: Thisisanfield.com.