U18 inledde säsongen med seger

Bild till nyheten U18 inledde säsongen med seger
Liverpools U18 vände och vann mot Stoke City i säsongens första match i U18 Premier League.

Liverpool hamnade i underläge redan efter två minuters spel på akademin i Kirkby. Stoke anföll efter vänsterkanten och hittade med ett inlägg in till Emre Tezgel som satte bollen i mål bakom Harvey Davies.

De unga röda lät inte det tidiga baklängesmålet påverka dem, de växte in i matchen och kunde kvittera i den 32:a minuten. Melkamu Frauendorf målskytt.

Den andra halvleken bjöd på ett målkalas. Liverpools James Balagizi forcerade fram från sin mittfältsposition och kunde dunka in 2-1 efter att målvakten släppt retur på ett skott från Frauendorf. Därefter slog Oakley Cannonier till med två snabba mål där ett kom från straffpunkten. Lee Jonas utökade ledningen till 5-1 med ett klassavslut längs marken.

Stoke lyckades få in två tröstmål i slutet, Tezgel fullbordade ett hattrick, men det blev Liverpool som kammade hem de tre poängen i säsongspremiären.

Liverpool U18: Davies, Davidson, Chambers (Roberts, 63), Bajcetic, Jonas, Miles, McConnell (Blair, 74), Stephenson (Omoruyi, 63), Cannonier, Balagizi, Frauendorf.