Bekräftat: Alisson förlänger!

Bild till nyheten Bekräftat: Alisson förlänger!
Liverpool FC meddelar att Alisson Becker skrivit på ett långtidskontrakt med klubben.

Igår kom nyheten att Fabinho kritat på ett nytt avtal med Liverpool och idag meddelar klubben på sin officiella hemsida att även landsmannen Alisson Becker satt sin signatur på ett nytt kontrakt. Enligt Liverpool Echo rör det sig om ett sexårskontrakt för målvakten.

– Jag behövde inte fundera länge. Vi har byggt något speciellt här under de senaste tre åren, jag litar på klubben och klubben litar på mig, säger brassen.

– Jag och min familj är väldigt glada här. Mina barn trivs i England, det är ett annorlunda land (jämfört med Brasilien), men de växer upp i det. Vi trivs jättebra här. Jag är mycket glad över att kunna fortsätta jobba hårt här. Det var ett beslut som jag fattade med glädje.

Under sin tid i Liverpool har Alisson uppvisat enorma kvaliteter och ses idag som en av världens bästa målvakter. Han har spelat en nyckelroll i Liverpools framgångar de senaste åren och har prisats med mängder av individuella utmärkelser. 

Så här långt har målvakten gjort 130 framträdanden för The Reds och hållit nollan i 57 av dem. Ett av de mest minnesvärda ögonblicken med målvakten kom i slutet av förra säsongen då han säkrade en seger mot West Bromwich med ett otroligt nickmål i slutsekunderna, segern var en viktig bidragande faktor till att laget lyckades knipa en Champions League-plats.

– Vi måste sätta ribban högt. Vi vill vinna alla turneringar vi spelar i: Premier League, Champions League och de inhemska cuperna. Vi kan börja där. Men om man ska vinna måste man prestera ute på planen, vi ska ge allt vi kan för att lyckas.

Bilder från Liverpoolfc.com


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer