David står högt på The Reds lista

Bild till nyheten David står högt på The Reds lista
Skulle Lilles anfallare Jonathan David bli tillgänglig på marknaden i sommar sägs Liverpool överväga ett värvningsförsök.

21-årige anfallaren Jonathan David imponerade under sitt första år som Lille-spelare med sina 13 mål och fem målgivande passningar på 49 framträdanden. Han hittade verkligen formen under våren då han slog till med 11 mål och en assist på 18 ligamatcher.

Trots att David endast gjort en säsong i Lille, som blev franska ligamästare, kan han komma att finnas tillgänglig för en övergång innan transferfönstret stänger på grund av klubbens ekonomiska svårigheter. 

Skulle dörren för en flytt öppnas sägs Liverpool vara en av klubbarna som kan försöka dra nytta av situationen. TSN Sports-journalisten Matthew Scianitti skriver att kanadensaren står högt upp på Liverpools lista över potentiella anfallsvärvningar. 

Detta är inte första gången som David kopplas samman med The Reds. Förra sommaren rapporterades att han var en av tre anfallare som var aktuella, men tillslut blev det Diogo Jota som köptes loss från Wolverhampton. Det är därför inte helt otänkbart att David fortfarande är av intresse. Det tredje alternativet som lyftes fram för ett år sedan var Watfords Ismaila Sarr, men senegalesen är troligtvis svårare att köpa loss nu med tanke på att Watford tagit klivet upp i Premier League och inte har samma ekonomiska problem som Lille.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer