Osäker framtid för Williams

Bild till nyheten Osäker framtid för Williams
I början av sommaren rapporterades att Neco Williams var på väg bort från klubben. De senaste veckornas tystnad tyder dock på att en övergång inte är någon självklarhet.

Neco Williams har en rejält tuff nöt att knäcka om han vill ha mer regelbunden speltid i Liverpool då han konkurrerar om en startplats med Trent Alexander-Arnold, som av många anses vara en av de bästa spelarna på sin position.

Den 20-årige walesaren gjorde endast 14 framträdanden förra säsongen varav nio från start. När rykten om en flytt tog fart för några veckor sedan var det den bristande speltiden som lyftes fram som den huvudsakliga anledningen till att Williams sägs söka sig bort från klubben.

Flertalet initierade journalister rapporterade att högerbackens önskan var att lämna och att flera Premier League-klubbar var intresserade av en övergång. Under de senaste veckorna har rapporterna om Williams blivit allt färre och det har inte kommit någon uppdatering gällande hur pass konkret intresse det verkligen finns för högerbacken.

Williams har varit involverad i träningsmatcherna mot Mainz och Hertha Berlin samtidigt som Connor Bradley - den unga talang som lyftes fram som walesarens ersättare - skickades hem till Merseyside när Jürgen Klopp och Co. tog flyget från Österrike till Frankrike.

Det återstår fortfarande en knapp månad av det engelska transferfönstret, men en övergång för Williams verkar inte vara så självklar som det först verkade. 

Källa: Thisisanfield.com


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer