Trio förväntas inbringa £36M

Bild till nyheten Trio förväntas inbringa £36M
Under de närmaste dygnen kommer fler spelare att trilla in till försäsongslägret i alperna. Men samtidigt kan en trio försvinna – och kanske fler därtill.

Vi vet att framtiden är osäker för ett koppel av spelarna i den 34-mannatrupp som befinner sig på ett månadslångt läger i Österrike.

Divock Origi, Marko Grujic, Takumi Minamino, Taiwo Awoniy och Loris Karius har kört för fullt hela veckan, men planen tycks vara att de ska skeppas iväg till nya klubbar under sommarfönstret.

Under de kommande dygnen och veckorna kommer gruppen även att förstärkas av de som har semester efter EM eller Copa America.

Skotten Andy Robertson förväntas tillbaka redan i början av kommande vecka, liksom Neco Williams och Harry Wilson. Diogo Jota i mitten av veckan och Xherdan Shaqiri den 24 juli, Thiago den 28:e och kvartetten Henderson, Alisson, Firmino och Fabinho den 2 augusti.

Neco Williams, Shaqiri och Harry Wilson tros redan vara på väg bort och inbringa totalt £36M.

Diverse Liverpooljournalister rapporterar att Burnley och Leeds är redo att buda runt £10M på Williams, medan Wilson jagas av Benfica för omkring £13M. Även nykomlingen Brentford uppges uppvakta den walesiska yttern.

Shaqiri, som gjorde ett starkt EM för sitt Schweiz, är på glid till Lazio för runt £13M enligt trovärdiga rapporter från The Athletic, Echo och The Telegraph.

SAINT PETERSBURG, RUSSIA - JULY 02: Xherdan Shaqiri of Switzerland celebrates after scoring their side's first goal during the UEFA Euro 2020 Championship Quarter-final match between Switzerland and Spain at Saint Petersburg Stadium on July 02, 2021 in Saint Petersburg, Russia. (Photo by Joosep Martinson - UEFA)

Enligt italienska sajten La Lazio Siamo Noi ska Rom-klubben redan lagt ett bud på £10,3M som Liverpool förkastat... men mycket talar för att det kan komma att hända grejer redan under nästa vecka.

Källa: Thisisanfield

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer