Ojo på väg att säljas

Bild till nyheten Ojo på väg att säljas
Sheyi Ojo kom inte med i försäsongstruppen som drar till Salzburg på måndag. Ett givet tecken på att yttern är i färd med att säljas, tror förståsigpåarna i media.

Den 24-årige yttern – som vi lite till mans trodde kunde bli en ny John Barnes för några år sedan – har en fin säsong bakom sig i Cardiff City i Championship. Där blev det fem mål och sju assist på 42 matcher, varav 30 från start.

Men när Liverpool presenterade försäsongstruppen som drar till Österrike på måndag fanns alltså inte Sheyi Ojo att skåda.

Truppen: James Milner, Adrian, Ben Davies, Alex Oxlade-Chamberlain, Ibrahima Konate, Joel Matip, Nat Phillips, Divock Origi, Ben Woodburn, Rhys Williams, Virgil van Dijk, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold, Kostas Tsimikas, Caoimhin Kelleher, Sadio Mane, Mohamed Salah, Naby Keita, Curtis Jones, Taiwo Awoniyi, Marko Grujic, Harvey Elliott, Loris Karius, Takumi Minamino, Jake Cain, Leighton Clarkson, Marcelo Pitaluga, Harvey Davies, Billy Koumetio, Owen Beck, Kaide Gordon, Mateusz Musialowski, Tyler Morton och Conor Bradley.

De senaste åren har Sheyi varit utlånad till Wigan, Wolves, Fulham, franske Reims, Rangers och Cardiff och han har fortfarande två år av kontraktet.

Så sent som 2018 var han värderad till £10M, men det är knappast fallet idag.

Klubben har redan sålt Liam Millar till FC Basel och Kamil Grabara till FC Köpenhamn och det troliga är att man redan har bestämt sig för att sälja Ojo och att det finns några anbud att ta ställning till. Alternativet är såklart ett nytt utlån då han har kontrakt till den 30 juni 2023.

Sheyi Ojo kom till akademin redan 2011 från MK Dons. Han debuterade under Jürgen Klopp i januari 2016 och har totalt gjort 13 matcher och ett mål för The Reds, vilket dessutom var en vacker balja i krysset mot The Kop i ett FA-cupomspel mot Exeter.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer