Nytt kontrakt för Kelleher

Bild till nyheten Nytt kontrakt för Kelleher
Caoimhin Kelleher har kritat på ett nytt kontrakt med Liverpool.

Sedan en tid tillbaka har engelsk media rapporterat att Caoimhin Kelleher kommer att förlänga med Liverpool. Idag kom bekräftelsen: klubben meddelar på sin officiella sajt att den unge målvakten skrivit på ett långtidskontrakt.

22-årige irländaren fick sitt stora genombrott förra säsongen då han tog sig förbi Adrián i kön bakom Alisson. När nästa säsong drar igång kliver han in som självklart andraval bakom brasilianaren.

– Jag är glad över att allting är klart nu, det har varit på gång i ett par månader så jag är väldigt glad nu, säger Kelleher till Liverpoolfc.com.

– För mig var det ett positivt ögonblick att få säkra min framtid i klubben under de kommande åren. Det här är en enorm klubb och det är en ära att vara en del av den, när jag fick erbjudandet att förlänga kontraktet över de kommande åren så blev jag självklart överlycklig. Nu vill jag vara fortsätta att utvecklas.

Under den gångna säsongen fick Kelleher göra både Premier League- och Champions League-debut, men han missade stora delar av säsongsavslutningen på grund av skada.

– Det var ett stort år för mig eftersom jag fick spela matcher med seniorlaget, att få spela både Champions League och Premier League var viktigt för min utveckling, jag kände att jag klarade av det, säger målvakten.

– Det har gett mig mycket självförtroende och nu ska jag fortsätta framåt, fortsätta att pusha Alisson. Jag ser fram emot att fortsätta jobba hårt och sedan får vi se vad som händer.

Enligt Mirror har Kelleher skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de kommande fem åren.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer