Ska försöka övertala klubben

Bild till nyheten Ska försöka övertala klubben
Mohamed Salah vill spela OS och kommer försöka att få klubben att ändra beslutet att stoppa honom från turneringen.

Liverpool har beslutat att inte släppa iväg Ibrahima Konate eller Mohamed Salah till sommarens OS, detta då involvering i turneringen skulle innebära att spelarna missar stora delar av förberedelserna inför den kommande säsongen.

Salah ska dock fortsatt ha en önskan om att representera sitt landslag i turneringen och kommer att samtala med klubben inom kort, det meddelar Ahmed Megahed som är president i det egyptiska fotbollsförbundet.

– Jag vill inte säga att det är omöjligt för Salah att delta i OS, men det är en svår situation, säger han till ONTimeSport i en intervju som återges av Mirror.

– Salah är överens med oss om att leda OS-laget. Vi kontaktade Liverpool för att be om tillåtelse att ta med honom i truppen och då sa de att de väntade på godkännande från staben. Till slut nekade Liverpool vår förfrågan eftersom de inte vill vara utan spelaren både i början av säsongen och sedan när de Afrikanska mästerskapen spelas i januari.

– Vi har pratat med Salah på nytt och han sa att han kommer att göra ett nytt försök med staben för att lösa situationen och inom två dagar kommer han att ha hittat en lösning. 

The Times-journalisten Paul Joyce har tidigare skrivit att Liverpool inte kommer att ändra sitt beslut även om spelarna i fråga skulle försöka att övertala dem.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer