Inget OS-spel för Minamino

Bild till nyheten Inget OS-spel för Minamino
Takumi Minamino kommer kunna vara med på hela Liverpools försäsong efter att ha utelämnats från Japans OS-trupp.

Takumi Minamino går en viktig sommar till mötes där han ska försöka att imponera på Jürgen Klopp för att på så sätt ta en plats i Liverpooltruppen inför kommande säsong. Japanen hade svårigheter att ta en plats i laget under första halvan av den gångna säsongen och lånades därför ut till Southampton under våren.

Även om det inte blev någon succé i Southampton har det rapporterats att Soton är intresserade av anfallsspelarens tjänster även under säsongen 2021/22, men uppgifter från Liverpool Echo gör gällande att Klopp planerar för en framtid med Minamino i sin trupp.

Minamino kommer att ansluta till truppen när försäsongsträningen startar 12 juli. Ett potentiellt hinder på vägen för 26-åringen har varit OS-deltagande med det japanska landslaget, men nu står det klart att han inte ska delta i turneringen då han inte blev uttagen i truppen.

Hade Minamino blivit uttagen skulle han han missat flera veckor av försäsongsträningen då OS startar 22 juli och avslutas 7 augusti. 

Mohamed Salah och Ibrahima Konate är två spelare som fortsatt kan komma att bli uttagna i sina respektive landslagstrupper, men det är inte bekräftat huruvida Liverpool kommer att tillåta dem att delta eller ej om så blir fallet. 


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer