Jagar kommersiell chef i Ajax

Bild till nyheten Jagar kommersiell chef i Ajax
Liverpool sägs vara en av flera klubbar som rycker i Ajax kommersiella chef Menno Geelen.

Liverpool har på slutet växt på den kommersiella sidan år efter år, men bakom kulisserna har det skett en hel del förändringar gällande personal.

Billy Hogan var tidigare klubbens kommersiella chef, men när Peter Moore lämnade rollen som vd var det Hogan som ersatte, därmed är hans tidigare roll ledig. Enligt en nederländsk marknadsföringskonsult vid namn Chris Woerts har Liverpool ställt in siktet på Menno Geelen som för närvarande jobbar för Ajax.

– Han har gjort mycket för det kommersiella men har även gett en plattform för supportrarna. Det har uppmärksammats i England, säger Woerts enligt Thisisanfield.com.

– Geelen säger att han fokuserar på sitt jobb i Ajax, men att intressenter har hört av sig gällande hans tillgänglighet. Manchester United, Liverpool och Arsenal är möjliga alternativ. 

– Han är bara 39 år gammal, så jag vet inte om han vill flytta nu, men det hade varit en fin belöning om han får en flytt till Premier League.

Att Geelen beskrivs som en person som kan skapa en plattform för supportrarna gör att han besitter egenskaper som behövs i Liverpool efter att Moore - som hade en mycket fin relation till de stora supportergrupperna - lämnat. Relationen med supportrarna är också skadad efter FSG:s Super League-fiasko, men ägargruppen har meddelat sina intentioner att ge supportrarna en röst på styrelsenivå framöver.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer