Speltid för röd trio

Bild till nyheten Speltid för röd trio
Harry Wilson, Neco Williams och Xherdan Shaqiri var involverade i de senaste EM-matcherna.

När den andra gruppspelsomgången inleddes tog Wales en stark trepoängare mot Turkiet. Aaron Ramsey öppnade målskyttet innan Connor Roberts säkrade segern på övertid, däremellan hann Gareth Bale med att missa straff.

Liverpools walesare, Harry Wilson och Neco Williams, fick bägge hoppa in sent i den andra halvleken. Wilson kom in med fem minuter kvar att spela av ordinarie tid och var involverad i en fin avslutning från Wales sida. Williams byttes in på övertid.

Segern för Wales innebär att de står på fyra poäng efter två omgångar medan Turkiets förlust placerar dem sist i gruppen med noll inspelade poäng. Ozan Kabak blev sittandes på bänken hela matchen.

Xherdan Shaqiris Schweiz tog sig an Italien i en match som slutade 3-0 till italienarna som visar prov på fantastiskt fin form. Shaqiri startade matchen och byttes ut efter 75 minuters spel. Manuel Locatelli, två gånger om, och Ciro Immobile blev målskyttar.

Schweiz står därmed på en poäng i grupp A medan Italien toppar med sex poäng.