Alexander Isak på radarn

Bild till nyheten Alexander Isak på radarn
Alexander Isak är den senaste i raden av anfallare som ryktas till Liverpool.
Alexander Isak, Real Sociedad:

Spanska tidningen Noticias de Gipuzkoa hävdar att Liverpool följer Alexander Isak på nära håll och att Jürgen Klopp ser honom som en potentiell värvning.

Enligt tidningen ser Liverpool Isak som en ersättare till Roberto Firmino inom en inte allt för avlägsen framtid. Real Sociedad sägs vara inställda på att det kommer att inkomma bud på anfallen och därför försökt att förhandla fram ett nytt avtal med spelaren för att höja utköpsklausulen som idag ligger på €70M, dock utan framgång. 

Liverpool sägs följa Isaks prestationer i EM med stort intresse.

Cristian Romero, Juventus:

Den 23-årige mittbacken kom till Genoa från Belgrano i Argentina 2018. Hans debutsäsong i Serie A var så pass imponerande att Juventus köpte loss honom, sedan dess har det blivit utlån tillbaka till Genoa och förra säsongen till Atalanta.

I Atalanta har Romero presterat väldigt bra och klubbar som Liverpool och Manchester United sägs vara intresserade, det skriver spanska AS

Donyell Malen, PSV:

Liverpool är på anfallsjakt i sommar och ett namn som frekvent nämns i ryktesflödet är PSV Eindhovens Donyell Malen. 

Nu är det journalisten Max Bielefeld som skriver att Liverpool förväntas att kontakta PSV för att inleda samtal om en övergång under sommaren. 

22-årige Malen gjorde 27 mål och 10 assist på 39 framträdanden säsongen 2020/21.

Marko Grujic, Liverpool:

Mittfältaren spenderade den gångna säsongen på lån i FC Porto och lyckades trots en svag inledning imponera tillräckligt för att den portugisiska klubben ska ha en önskan om att få till en permanent övergång i sommar.

The Athletic har tidigare skrivit att det kan komma att bli ett budkrig om Grujic då flertalet klubbar är intresserade av serben. Press Association skriver att Porto är favoriter, men att de måste sälja för att kunna köpa. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer