– Vi alla hade gåshud

Bild till nyheten – Vi alla hade gåshud
Andy Robertson tänker med glädje tillbaka på supportercomebacken i ligaavslutningen på Anfield. Vänsterbacken hoppas att spel inför hemmapublik när Skottland inleder sin EM-turnering mot Tjeckien kan frambringa samma känsla.

När Liverpool avslutade Premier League-säsongen 2020/21 fick de äntligen spela inför en relativt stor publik hemma på Anfield igen när 10 000 åskådare släpptes in på läktarna. Efter mer än ett år där i princip samtliga matcher spelats bakom stängda dörrar vittnar Andy Robertson om att det var en speciell känsla att kliva ut på planen.

– Alla spelare i Liverpool kände samma sak, vi alla hade gåshud. Tyvärr hade vi tvingats vänja oss vid tomma läktare, säger vänsterbacken enligt Thisisanfield.com.

– Vi går förhoppningsvis mot en typ av normalitet nu både i vanliga livet och på fotbollsplanen. Det är verkligen skillnad på att spela när supportrar finns på plats på läktarna.

När Skottland idag spelar sin EM-premiär mot Tjeckien gör de det på Hampden Park i Glasgow där 12 000 åskådare kommer vara på plats.

– Att vi ska gå ut på planen inför publik är otroligt, konstaterar Robertson.

– Jag hade älskat om det vore fullsatt, men med tanke på vad som händer i världen så går det inte just nu. Men att ha 12 000 på plats kommer vara fantastiskt, att våra familjer kommer vara där gör det ännu bättre.

Förhoppningen i England är att kommande Premier League-säsong ska inledas med fullsatta läktare.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer