Vill stanna i Premier League

Bild till nyheten Vill stanna i Premier League
Ozan Kabak hoppas fortsätta sin karriär i England, även om det inte blir i den röda Liverpooltröjan.

Ozan Kabak lånades i januari in som en lösning på Liverpools försvarskris. I låneavtalet med Schalke fanns en klausul som innebar att Liverpool kunde göra lånet till en permanent övergång för £18M, men på grund av värvningen av Ibrahima Konate har klubben, enligt samstämmiga rapporter från engelsk media, beslutat att inte nyttja den möjligheten.

Den unge mittbacken imponerade stundtals under våren och kommer att jobba för en flytt från Schalke som halkade ur Bundesliga. Just nu är han en del av den turkiska trupp som spelar EM, men det blev 90 minuter på bänken i premiären mot Italien som slutade i en 3-0-seger för de sistnämnda. 

När EM-turneringen är över för Turkiets del lär Kabak skifta fokus till transferfrågan. Enligt Sport1 har både Leicester och Newcastle fått upp ögonen för spelaren.

Kabak hoppas fortsätta karriären i Premier League eller Bundesliga.

– Trots min unga ålder så har jag spelat i tre olika ligor, jag har spelat nästan tio Champions League-matcher och nu är det fokus på EM, säger 21-åringen till turkiska tidningen Sozcu.

– Det är betydande erfarenheter för mig som ung spelare. Jag är glad och stolt över det. 

– Efter det här (EM) så kommer jag fortsätta att planera min karriär. Jag vill fortsätta i en så bra liga och ett så bra lag som möjligt. Att spela i Premier League och Bundesliga har lärt mig mycket. Jag kan inte säga någonting med säkerhet ännu, men jag skulle gärna fortsätta min karriär i Premier League eller Bundesliga.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer