– Spelar bättre utan Salah

Bild till nyheten – Spelar bättre utan Salah
Mohamed Salah har hyllats för sina prestationer under den gångna säsongen, men ex-röde David James menar att Liverpool presterar bättre utan anfallaren i laget.

Mohamed Salah har levererat en målproduktion i världsklass från första dagen då han anslöt till Liverpool från Roma. Även under säsongen 2020/21, då laget hade stora kollektiva problem, fortsatte egyptiern att hitta nätet regelbundet. 

Anfallaren slutade tvåa i Premier Leagues skytteliga med 22 fullträffar. Dubbelt så många som näste Liverpoolman på listan som var Sadio Mané. 

Hyllningarna till Salah är många, men den höga prestationsnivån till trots så finns fortfarande en relativt stor grupp kritiker. En som tycker att Liverpool bör sälja Salah i sommar är tidigare Liverpoolmålvakten David James. 

– I mina ögon är han tvåa i skytteligan, men jag tycker Liverpool spelar bättre utan Salah, säger James i en intervju med Stadium Astro.

– Jag skulle ha gjort det nu (sålt Salah). Det handlar inte om att Mo inte är en duktig spelare, målstatistiken talar för sig själv. 

– Jag tycker att Liverpools flyt tar skada av Salah, även om han gör mål. Jag tror att de kan få ut en stor summa pengar för honom och bli starkare som lag. Jota passar naturligt in i fronttrion, Firmino får mer frihet och Liverpool kan ha ett nytt och dynamiskt anfall som inte är beroende av Salahs mål.

Salah röstades i Liverpool FC:s officiella omröstning fram till lagets bästa spelare 2020/21.


11 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer