Rykte: Tielemans på önskelistan

Bild till nyheten Rykte: Tielemans på önskelistan
Leicesters mittfältsstjärna Youri Tielemans ska enligt belgisk press vara ett möjligt alternativ för Liverpool i jakten på en ersättare till Gini Wijnaldum.

Youri Tielemans har en fantastiskt fin säsong med sitt Leicester i ryggen. Belgaren spelade flest minuter av samtliga spelare i laget och noterades för nio mål och sex målgivande passningar på 51 framträdanden. 

Det mest uppmärksammade ögonblicket från säsongen för Tielemans del kom i FA-cupfinalen mot Chelsea där han med ett långskott sköt hem titeln till "Foxes".

Se det fina målet här (0,24 in i klippet):

Leicester ska vara mycket måna om att förlänga med spelaren som just nu har två år kvar på sitt kontrakt, men efter att laget återigen missat Champions League-spel florerar rykten om en flytt för Tielemans. 

Belgiska tidningen Het Nieuwsblad menar att mittfältaren finns med på listan hos Liverpool när de ser över potentiella ersättare till Gini Wijnaldum. 

Tielemans är den senaste i raden av mittfältare att ryktas till Liverpool, men enligt Chris Bascombe i Telegraph är det långt ifrån säkert att the Reds är ute efter en direkt ersättare till Wijnaldum i det kommande fönstret. Det ska finnas stora förhoppningar på att Curtis Jones kan ta ytterligare kliv nästa säsong medan Jürgen Klopp ska ha fortsatt tro på Alex Oxlade-Chamberlain och Naby Keita.


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer