Beredda lyssna på bud på Phillips?

Bild till nyheten Beredda lyssna på bud på Phillips?
Nat Phillips kan komma att lämna Liverpool i sommar, åtminstone om rätt bud inkommer, det menar ESPN.

Nat Phillips gick från att vara detaljer från en övergång till Swansea för spel i the Championship till att i viss mån vara en nyckelspelare för Liverpool under en säsong där de slutade trea i Premier League.

24-årige mittbacken fick till följd av skadorna på Virgil van Dijk, Joe Gomez och Joel Matip göra 20 framträdanden och blev med sin passion, inställning och kraftfulla spelstil en favorit hos många supportrar. Han har åtskilliga gånger fått fint beröm från manager Jürgen Klopp.

Trots succén ser Phillips ut att vara långt ifrån en startplats inför nästa säsong då den skadade mittbackstrion väntas återvända under försäsongen samtidigt som Ibrahima Konate sägs vara blott detaljer från en övergång till Liverpool. Det finns alltså en risk för engelsmannen att han plötsligt står som femteval på mittbackspositionerna.

ESPN:s Julien Laurens hävdar att Liverpool är beredda att lyssna på bud på Phillips i sommar. Det är inte orimligt att anta att flera klubbar lite längre ned i Premier League-tabellen fått upp ögonen för mittbacken under den gångna säsongen. 

James Pearce, journalist för The Athletic, skrev dock nyligen att Liverpool ännu inte fattat något beslut gällande Phillips framtid. Spekulationerna lär fortsätta under sommarens transferfönster.


11 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer