Salah utsedd till årets spelare

Bild till nyheten Salah utsedd till årets spelare
Mohamed Salah har röstats fram till Liverpool FC:s bästa spelare säsongen 2020/21.

Liverpool FC har genomfört en omröstning för säsongens spelare och presenterar idag på sin officiella hemsida att Mohamed Salah tar hem priset.

Salah avslutade säsongen med 31 fullträffar på 51 framträdanden.

– Självklart är jag väldigt glad över att ha vunnit det här priset, särskilt eftersom det är supportrar som röstar, men att vi vann de avslutande matcherna och lyckades kvalificera oss för Champions League är det allra viktigaste, säger anfallaren när han tilldelas priset.

– Jag tycker att jag har spelat OK den här säsongen, men det handlar inte om mig, det handlar om laget.

– För oss som lag så tror jag att vår position och situation hade sett bättre ut om vi hade haft supportrar på läktarna. Vi har saknat dem mycket under säsongen.

– Jag är glad att de kunde vara på plats under den sista matchen. Det var härligt att se dem tillbaka på arenan.

Trots att Salah själv gjort många fina mål under säsongens gång lyfter han fram en lagkamrats mål när han väljer ut säsongens bästa ögonblick.

– Höjdpunkten från säsongen var Alis mål! Det finns ingenting annat.

– Det var helt otroligt. Som jag sa, det handlar om laget och reaktionen till det målet, jag tänkte inte ens, jag bara hoppade. Det var stunden då jag kände att vi skulle nå Champions League-spel.

– Sista sparken i matchen, det var ett otroligt ögonblick och jag var så glad för hans skull. Det var en fantastisk nick, vi hade inte förväntat oss att det skulle hända. Han gjorde ett fantastiskt jobb och såg till att vi tog tre poäng.


11 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer