Pessimistisk till lagets chanser

Bild till nyheten Pessimistisk till lagets chanser
Roy Hodgson verkar inte särskilt övertygad om att Crystal Palace kan förstöra Liverpools Champions League-hopp på söndag.

Roy Hodgson gör på söndag sin sista match som manager för Crystal Palace när Londonlaget tar sig till Anfield för ett möte med Liverpool. 

När 73-åringen mötte pressen inför matchen förmedlade han en något pessimistisk känsla kring lagets chanser att få med sig något från Anfield.

– Vi är inte bra på att spela tre matcher i veckan, konstaterade Hodgson vars lag nyligen spelat mot Aston Villa (seger med 3-2) och Arsenal (förlust med 3-1).

– Med tanke på hur truppen ser ut så är en tredje match efter två väldigt tuffa matcher inte en perfekt situation där vi kan känna oss trygga med att ställa upp med samma elva.

– Jag vet inte om vi kan vara tillräckligt bra för att åka till Anfield och vinna, men jag vet att oavsett vilka 11 spelare som drar på sig Palace-tröjan så kommer de ge allt för en seger. Om vi inte vinner beror det nog på att Liverpool stått för en bättre insats än oss.

Förra matchen lagen emellan slutade i en 7-0-kross från Liverpools sida.

– Vi känner fortfarande av den matchen där vi blev helt överkörda. Vi måste försöka att samla styrka och kraft, beslutsamhet och vilja i vår insats för att se till att vi inte åker på en storförlust igen. 

– Men jag tycker inte att förlusten kom på grund av att vi gjorde enorma misstag, det var bara en dag där så mycket stämde för dem. 

– Jag skulle inte använda ordet revansch eftersom det är svårt för oss att lyckas ta det, men vi vill självklart inte hamna i en liknande situation igen. 

Källa: Thisisanfield.com


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer