Rapport: Alisson hjälte på stopptid

Bild till nyheten Rapport: Alisson hjälte på stopptid
Det såg länge ut som att Liverpools Champions League-hopp skulle släckas på The Hawthorns - men i den sista sekunden klev Alisson Becker upp på hörna och nickade in ett enormt viktigt segermål.

Liverpool inledde skakigt på The Hawthorns och hade stora problem i defensiven. Ett svagt agerande av Rhys Williams tillät Marcus Pereira att frispela Hal Robson-Kanu som satte 1-0 efter 15 minuters spel.

1-0:

Efter målet tog Liverpool tag i matchen något bättre och började skapa chanser. Målet kom efter en dryg halvtimmes spel där Sadio Mané påpassligt hann före en försvarsspelare och petade bollen till Mohamed Salah som med ett direktskott skruvade in 1-1.

1-1:

Resultat stod sig in till paus och i den andra halvleken var matchbilden sådan som den så ofta är mot ett lag tränat av Sam Allardyce: Liverpool dominerade bollinnehavet och försökte, ofta förgäves, spela sig igenom ett lågt sittande defensivt block.

Tiden gick och stressen bland spelarna blev allt mer påtaglig. Bollen ville inte in. När klockan tickat upp på stopptidens sista minut såg det ut att bli endast en poäng för The Reds, men en hörna skulle förändra allt. Alisson Becker klev fram och nickade på strikervis in Alexander-Arnolds inlägg i borte hörnet. Vilda glädjescener utbröt bland de rödklädda och hoppet om Champions League-spel nästa säsong lever tack vare den mest osannolika av matchhjältar.

1-2:

Premier League

West Bromwich - Liverpool 1-2(1-1)

Målen: 1-0: (15) Robson-Kanu (Pereira), 1-1: (33) Salah (Mané), 1-2: (95) Alisson Becker (Alexander-Arnold)

Domare: Mike Dean