– Ännu ett steg i rätt riktning

Bild till nyheten – Ännu ett steg i rätt riktning
Nat Phillips konstaterar att seger mot Manchester United var mycket viktig för laget men understryker att de fortfarande har mycket jobb kvar att göra under slutspurten av säsongen.

Liverpool tog tre viktiga poäng mot Manchester United och nu lever hoppet om Champions League-spel i allra högsta grad. 

Nat Phillips var inblandad i mycket på Old Trafford, bland annat var han sist på bollen när United tog ledningen för att sedan assistera till Diogo Jotas kvitteringsmål.

– Det var en bergochdalbana, det var en annorlunda match som ställde höga krav på oss, det krävdes hårt arbete, sa Phillips till Liverpoolfc.com efter slutsignal.

– Det var en krigarmatch men vi behövde göra allt för att se till att vi fick med oss det resultat vi önskade. Det är ännu ett steg i rätt riktning. Vi har tre matcher kvar nu, men det här var en stor kväll för oss.

– Vi inledde matchen ganska svagt, vi visste att vi hade möjlighet att växla upp. Jag kände mig inte direkt orolig eftersom vi visste att vi inte presterade på den nivån vi egentligen kan och det kändes som att det bara var en tidsfråga innan vi vände på det. Vi samlade oss och började spela som vi skulle.

– Det är tre inspelade poäng, det är ingen hemlighet att vi måste vinna alla matcher som återstår och det här var ett steg på vägen. Nu måste vi landa efter den här segern och sedan göra oss redo inför nästa match. Vi kan njuta av det här ikväll men sedan är det fokus på nästa match som gäller.

Det återstår nu bara tre matcher av säsongen.

– Segern ger oss någonting att bygga vidare på men samtidigt kan vi lära oss saker av den. Vi inledde svagt, det kan vi inte göra i de kommande matcherna. Vi kan ta med oss självförtroende eftersom vi lyckades vända matchen och hålla ut hela vägen ut, något vi inte alltid lyckats med i tidigare matcher. 

– Men som sagt, vi kan inte fokusera allt för mycket på kvällens match, vi måste skifta fokus mot de kommande matcherna och slutföra vår uppgift.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer