– En välförtjänt seger

Bild till nyheten – En välförtjänt seger
Jürgen Klopp var mycket nöjd efter att ha tagit sin första seger på Old Trafford.

Liverpool besegrade Manchester United på Old Trafford för första gången sedan Jürgen Klopp tog över som manager. 

– Det var en bra match, en härlig fight. Det var intensivt, precis som en sådana här matcher ska vara. Det var min första seger på Old Trafford, bra tajming skulle jag säga. Vi behövde detta. Vi kämpade hårt för seger och vi förtjänade den, sa Klopp till Sky Sports efter slutsignalen.

– Det var härligt, var det inte?

– Efter 20 minuter lyckades vi få kontroll på matchen. Vi gjorde det vi ville göra och det blev ännu bättre i andra halvlek. 

Trent Alexander-Arnold imponerade stort matchen igenom.

– Jag såg många fina prestationer där ute ikväll. Trent var bra, han var verkligen i toppform. Han var överallt, konstaterade Klopp.

Sadio Mané fick inleda matchen på bänken då Diogo Jota, Roberto Firmino och Mohamed Salah startade i anfallet. Mané blev inbytt i andra halvlek men var tydligt upprörd efter slutsignalen då han inte ens ville ta i hand med Klopp.

– Jag tog ett beslut igår om att spela Diogo istället för Sadio. Det är inga problem, allt är lugnt, sa Klopp om situationen.

– Det är inga problem. Jag fattade ett sent beslut på träning igår, grabbarna är vana vid att jag förklarar varför jag gör vissa saker, men denna gången hade jag inte tid till det. Det är lugnt.

Källa: Liverpool.no


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer