Lånekollen: Säsongen över för flera röda

Bild till nyheten Lånekollen: Säsongen över för flera röda
I helgen avslutades säsongen för sex av de utlånade spelarna. Flera av dem har haft en mycket lyckad lånesejour.

Harvey Elliott stal rubrikerna bland Liverpools utlånade spelare i helgen när han kom in från Blackburn-bänken och slog till med ett klassmål i 5-2-segern mot Birmingham.

Segern var Blackburns sista match för säsongen och de kan kan räkna hem en femtondeplats i the Championship. Elliott har imponerat under stora delar av säsongen och kan summera sin tid i klubben som mycket positiv efter 11 målgivande passningar och sju mål på 41 framträdanden (31 från start).

Se målet vid 1:30 in i klippet nedan:

Harry Wilson och Sheyi Ojo spelade även de sin sista match för säsongen när Cardiff kryssade mot Roterham. Wilson startade matchen och ersattes av Ojo med 13 minuter kvar att spela. Det blev inget mål eller assist från någon av spelarna i just den här matchen, men i det stora hela har de båda imponerat under säsongen. Wilson landade på 7 mål och 11 assist på 37 matcher i ligasammanhang med Ojo gjorde 5 mål och sju assist på 41 framträdanden.

Sepp van den Berg spelade 90 minuter i sin sista match för Preston, som var hans 15:e raka start för klubben. Preston vann matchen med 2-1.

I League One spelade Liam Millar hela matchen för Charlton Athletic när de besegrade Hull City med 1-0. Trots segern nådde de inte hela vägen upp till play off-plats.

Adam Lewis har varit på lån i Plymouth Argyle, men det avslutades i förtid på grund av skada.

I Irland åkte Vitezslav Jaros på sin första förlust med St Patricks Athletic. Den unge målvakten släppte in två mål i 2-1-förlusten mot Shamrock Rovers.

Kamil Grabara höll nollan i AGF Århus seger med 1-0 mot Randers medan Anderson Arroyo spelade hela matchen i en 4-0-seger mot Real Oviedo.

Källa: Thisisanfield.com.