Kabak osäker inför United

Bild till nyheten Kabak osäker inför United
Ozan Kabak missade matchen mot Southampton på grund av en muskelskada och riskerar att missa även torsdagens match mot Manchester United.

På torsdag spelas den uppskjutna matchen mellan Liverpool och Manchester United på Old Trafford. Inför matchen har Jürgen Klopps lag stora problem centralt i backlinjen då bägge januarivärvningarna som var tänkta att ersätta den skadade mittbackstrion Virgil van Dijk, Joe Gomez och Joel Matip, missade söndagens match mot Southampton med skadekänningar.

– Med Ozan så vet vi inte riktigt, vi måste vänta och se lite. Det är en muskelskada som uppstod utan någon hög intensitet, men det är fortfarande allvarligt nog för att han inte skulle kunna vara med idag, sa Klopp om Kabaks status inför Southampton.

Ska man tro The Athletics James Pearce är det mycket osannolikt att turken kommer till spel mot Manchester United.

"Det är osannolikt att Ozan Kabak hinner bli kvitt muskelproblemen i tid, så Klopp kan komma att tvingas spela Fabinho vid sidan av Phillips," skriver journalisten. 

Mot Southampton fick unge Rhys Williams chansen att spela bredvid Nat Phillips vilket gav Fabinho möjligheten att spela på sin ordinarie position på mittfältet. Frågan är om Klopp vågar satsa på Williams på torsdag med tanke på insatsen mot just United i 3-2-förlusten i FA-cupen.

Ben Davies missade även han söndagens match på grund av skada och kan komma att missa matchen mot Manchester United, men han har ju ännu inte fått göra debut för klubben vilket gör det osannolikt att han hade varit ett alternativ oavsett skadestatus.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer