Robbo: Fansen betyder allt

Bild till nyheten Robbo: Fansen betyder allt
Nästa match på Anfield kommer att spelas med 10 000 supportrar på läktarna, något som Andy Robertson ser om en stor boost för laget.

Liverpool ska nu spela tre raka bortamatcher innan säsongen avslutas med en hemmamatch mot Crystal Palace. Matchen kommer att bli en mycket speciell sådan då 10 000 supportrar kommer att släppas in på Anfield.

Det blir första gången sedan i december som en match spelas på Anfield inför publik.

– Fansen betyder allt, konstaterar Andy Robertson i en intervju med Sky Sports.

– Under de senaste veckorna har det faktumet strukits under än mer. 

– När vi först började spela igen i slutet av förra säsongen kunde vi inte ha föreställt oss att detta skulle pågå så här länge. Fansen är de som gör sporten till vad den är, det är tack vare dem som matcherna är så fyllda av passion. Att ha dem tillbaka kommer att vara en stor boost för oss.

– Förhoppningsvis kan närma oss full kapacitet nästa säsong, men jag ser verkligen fram emot att ha dem tillbaka på plats.

Jürgen Klopp har svårt att sätta ord på hur mycket supportrarnas stöd betyder.

– Min engelska är inte bra nog. Jag kan inte beskriva det riktigt, säger tysken till Sky Sports när han får en fråga om supportrarnas betydelse.

– Det är så svårt att vara utan dem i sådana här situationer. Jag har alltid sett på fotbollen som att man gör det för folket. Det var anledningen till varför jag ville bli professionell spelare, ju fler människor som tittar desto bättre blir atmosfären.

– När jag började spela ville ingen titta på mig! Men det blev lite bättre med tiden och när jag blev manager fylldes arenorna allt mer. Det är vad det här handlar om, vi gör det här tillsammans. 

– Vi har en hemmamatch kvar den här säsongen, vilket är fantastiskt. Vi kommer även att spela mot Burnley där det kommer vara folk på plats, vilket kommer bli svårt, men det är helt okej. Jag hoppas verkligen att vi kan välkomna alla till arenan nästa säsong.

Källa: Thisisanfield.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer