– Vi har sagt att han borde skjuta mer

Bild till nyheten – Vi har sagt att han borde skjuta mer
Rhys Williams är inte förvånad över Thiagos fina mål mot Southampton efter att ha sett honom på nära håll på träningsplanen under säsongen.

Thiago öppnade sitt målkonto för Liverpool när han gjorde 2-0-målet och säkrade segern mot Southampton. Mittfältaren hittade en yta strax utanför straffområdet och placerade in bollen lågt i Fraser Forsters vänstra hörn.

Lagkamraten Rhys Williams förvånades inte av Thiago levererade ett sådant typ av mål.

– Vi har sagt att han borde skjuta mer, säger Williams till Liverpoolfc.com.

– Hans skott på träning håller toppklass. Jag tror att Gini skrek "skjut!" och ha måste ha hört det eftersom han skruvade in den och äntligen fick göra ett mål för oss.

Efter två raka kryss var trepoängaren mot Saints extra skön för de rödklädda.

– Ja, det var väldigt viktigt efter de två kryssen. Vi behövde alla tre poängen för att komma ikapp, nu sätter vi lite press på lagen ovanför oss. Grabbarna ska ha beröm, alla gjorde sitt jobb, vi höll nollan och tog tre poäng.

Williams fick starta en match för första gången sedan Fulham gästade Anfield i mars.

– Jag har jobbat hårt för att hålla mig i form. Staben har hjälpt mig väldigt mycket och förberett mig för de här 90 minuterna. Vi har en del mindre skador så nu har grabbarna fått lite mer tid att återhämta sig. Jag är glad att jag kunde kliva in och göra jobbet.

Williams kände sig trygg bredvid Nat Phillips i mittlåset.

– Nat är en väldigt duktig försvarsspelare. Han besitter stor potential och han coachade mig igenom matchen, jag är glad att jag kunde spela ihop med honom.

Alisson stod för flera matchavgörande räddningar.

– När man har Ali bakom sig så vet man att även om man blir förbispelad så är det en stor chans att han räddar upp det eftersom han är en världsklassmålvakt. Han gör sig själv väldigt stor i målet och gör jobbet fantastiskt bra.

Nu återstår fyra matcher av säsongen och hoppet om en Champions League-plats lever fortfarande.

– Vi måste ta det match för match och fortsätta att sätta press på lagen ovanför oss i tabellen. Vi kan komma att få en chans och då måste vi vara redo att ta vara på den. Det vi kan göra är att försöka vinna alla matcher och se vad som händer, avslutar Williams.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer