– En fantastisk känsla

Bild till nyheten – En fantastisk känsla
Thiago Alcantara är mycket nöjd över att ha gjort sitt första mål som Liverpoolspelare.

Thiago säkrade med sitt sena mål segern mot Southampton. 2-0-segern tar Liverpool upp på en sjätteplats i tabellen, sex poäng bakom fjärdeplacerade Leicester som har en match mer spelad.

– Jag försöker alltid att vara realistisk, vi är inte nöjda med vår situation just nu, men för humöret och självförtroendet inför nästa match var detta en mycket härlig seger, sa Thiago till Sky Sports efter slutsignal.

Målet var spanjorens första i den röda tröjan.

– Det är alltid härligt att göra mål och att på så sätt hjälpa laget. Nu måste vi fortsätta kämpa in i slutet. Vi har en liten chans fortfarande (att nå Champions League-plats).

– Det finns en liten chans, trots att vi inte lyckats ta vara på chansen när den dykt upp tidigare. Dörren är stängd men det finns ett fönster som är öppet, vi får försöka att ta oss igenom det!

– Det är en fantastisk känsla att göra mål, men det allra viktigaste är de tre poängen och att vi fortsätter kämpa för att få till ett litet mirakel.

– Jag vet att jag inte är någon utpräglad målskytt, men jag försöker att ta mig till rätt ytor, att hitta in med de avgörande passningarna, skjuta och försöka att göra mål. Det är väldigt speciellt eftersom detta är mitt första mål - förhoppningsvis inte det sista!

– Det har varit en tuff säsong för oss alla, men jag har sagt det förr, vi har privilegiet att spela en fantastisk sport på en sådan här fin arena mot otroliga lag. Vi måste se till att försöka att bringa lite glädje till supportrarna.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer