Everton vill värva Carras son?

Bild till nyheten Everton vill värva Carras son?
Jamie Carraghes son spelar för tillfället i Wigans U19 och U23 lag. Mycket talar för att 18-åringen kommer lämna klubben i sommar och det ryktas om att Everton kommer bli hans nästa klubbadress.

Everton är intresserade av att värva James Carragher, som är Jamie Carraghers 18-åriga son. Han är mittback precis som sin far. James tillhörde Liverpools akademi i många år, men släpptes 2017. Sedan dess har han tillhört Wigan och där har det gått bra för honom. Carragher junior var med i laget som besegrade Tottenham i FA Youth Cup 2020.

Wigans seniorlag ligger just nu på en tjugondeplats i League One och klubben har ekonomiska problem. James Carragher har inte debuterat i seniorlaget än och kontraktet löper ut i sommar. Enligt The Times har Wigan erbjudit honom ett proffskontrakt men har spelaren förkastat detta erbjudande.

The Telegraph skriver att Everton fick upp ögonen för James Carragher i samband med en U23 match mellan Everton och Wigan tidigare under säsongen. Nu ska Everton ha planer på att erbjuda 18-åringen ett proffskontrakt. Hans spelstil påminner mycket om hans far, en ledargestalt som är bra i en mot en situationer.

Trots att Jamie Carragher gjorde 737 matcher för Liverpool mellan åren 1997-2013, så växte han upp som Everton- supporter. Hela familjen var inbitna Everton- supportrar och frågan är om detta kommer påverka sonens val i sommar?


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer