– Ska åka dit och vara modiga

Bild till nyheten – Ska åka dit och vara modiga
Ralph Hasenhuttl hoppas att Southampton kan göra vad många mindre klubbar lyckats göra på Anfield denna säsong, nämligen få med sig ett bra resultat.

Southampton har efter en strålande första halva av säsongen halkat nedåt i tabellen och befinner sig inför helgens match mot Liverpool på en femtondeplats i tabellen.

Flera lag i den nede regionen av tabellen har dock denna säsong visat att det är möjligt att åka till Anfield och få med sig viktiga poäng. Ralph Hasenhuttl hoppas att hans lag kan göra detsamma på lördag.

– Även om de inte är i toppen av tabellen just nu så är de fortfarande en tuff motståndare att ställas mot, sa Southampton-managern på sin presskonferens enligt Thisisanfield.com.

– Men det är många lag som denna säsong visat att det är möjligt att åka dit och få med sig någonting. 

– Vi ska åka dit och vara modiga och försöka att ta vara på chanserna när de dyker upp.

Hasenhuttl fick en fråga om hur han ser på Liverpools tunga säsong.

– Det måste vara tungt för honom (Jürgen Klopp), det har varit en tuff säsong.

– Men det var inte förvånande för mig efter allt jobb de lagt ned under de två-tre senaste åren där de bland annat nådde fram till sitt största mål att vinna Premier League efter så lång tids väntan.

– Sedan har de haft skadeproblem som skapat svårigheter för dem, precis som vi hade skador efter julperioden där vi var utan spelare på viktiga positioner.

– Det finns en anledning till varför Virgil van Dijk är en viktig spelare för dem, det är inte lätt för Liverpool att säga "vi är starka utan honom."

– Skadorna har kostat många poäng, det tror jag, men om man känner Klopp och vet vilka kvaliteter som finns i det där laget så tror jag att det endast är en tidsfråga innan de är tillbaka och konkurrerar på den allra högsta nivån igen.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer