Benitez vill stanna i England

Bild till nyheten Benitez vill stanna i England
Den tidigare Liverpool- tränaren Rafael Benitez är tydlig med vilket land han vill jobba i jobba framöver. Han är benägen av att träna ett engelskt lag igen.

Rafael Benitez berättar om att han är intresserad av att göra comeback inom den engelska fotbollen. Spanjoren har varit utan jobb sedan han lämnade kinesiska Dalian Professional av personliga skäl i januari. Sedan dess har det ryktats en del om att han vill ta över ett Premier League lag inom en snar framtid.

Nyligen fick Jose Mourinho sparken från Tottenham och London-klubben lyckades inte locka till sig varken Julian Nagelsmann eller Eric Ten Hag. Detta har skapat en del rykten om att Spurs vill ha Rafael Benitez. Benitez bor för tillfället på Merseyside och han är inte intresserad av att flytta utomlands igen. Han tittar mycket på Premier League och Championship för att förbereda sig för ett eventuellt tränarjobb.

– Jag flyttade till Kina för att jag inte fick något spännande jobberbjudande här i England. Jag ville göra mitt jobb och utmana om titlar, säger Benitez till Sky Sports.

– Men nu vill jag stanna i England och jag tittar på så många matcher det går. Man måste hålla sig uppdaterad och studera de olika lagen. Min familj trivs väldigt bra här med.

– Ligorna i Italien, Frankrike, Tyskland och Portugal är bra men det är inget som lockar mig. Jag tycker inte det verkar spännande att utveckla lag i dessa länderna.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer